Välkommen! Klicka här för att återställa ditt lösenord.

Utbildning

BAO erbjuder årligen ett antal kurser och seminarier som behandlar olika frågeställningar inom arbetsrättens område.

Utbildningarna riktar sig till olika målgrupper beroende på om man önskar få en mer översiktlig genomgång av gällande lagar och avtal eller om man önskar öka sin kunskap på en mer fördjupad nivå. Vi genomför också frukostmöten eller motsvarande för att informera om aktuella frågor.

BAO anordnar även företagsanpassade utbildningar för enskilda banker/företag. Ni är välkomna att kontakta BAO:s kansli, så skräddarsyr vi utbildningar enligt Era behov.Kalender


Kursutbud

Finansbranschens stora mångfaldsdag 2021

Finansbranschens stora mångfaldsdag 2021

Välkommen till årets mångfaldsdag!

Under rådande omständigheter med coronaviruset har BAO:s och Finansförbundets centrala jämställdhets- och mångfaldskommitté åter beslutat att arrangera Finansbranschens stora mångfaldsdag 2021 som ett webbinarium. Mångfaldsdagen kommer att genomföras som en halvdag även denna gång med förhoppning att både inspirera och kompetensutveckla deltagarna.

Webbinarium — Program
 • Ledarskap i det nya normala
  Nusin Cilgin från företaget Wesgroup föreläser om Wes Insights rapporten om ledarskap i det nya normala. Föreläsningen baseras på resultaten från en enkätundersökning och rapport som genomfördes i slutet av 2020 och som besvarades av ledare och chefer. Frågor som Mångfaldens betydelse i kristider, distansledarskapet och vad som krävs, hur säkerställer vi attraktiva arbetsgivare för framtida talanger och konsten att skapa jämställda organisationer är några av de frågor som kommer att avhandlas.
   
 • Att mäta mångfald
  Katarina Önell från Kantar berättar och inspirerar oss om konsten och vikten av att mäta mångfald och tanken är att föreläsningen ska ge nya insikter och kunskap på ett område som ofta uppfattas som känsligt.
   
 • Utdelning av Annas Jämställdhets- och Mångfaldspris
  Centrala jämställdhets- och mångfaldskommittén har beslutat att 2021 års pris till minne av Anna Persson-Collert ska tilldelas Handelsbanken Liv för initiativet "Jämställd pension".

Visa mer/mindre…

Just nu finns det inga kurstillfällen inbokade

Kommande års kurstillfällen läggs normalt ut i december.

Informationsmöte (ONLINE)

Informationsmöte (ONLINE)

Informationsmötet syftar i första hand till att ge information om aktuella frågor i lag och kollektivavtal. BAO informerar om de förändringar som införs i kollektivavtalet vid årsskiftet samt vilka förändringar som är att vänta framgent.

Vid informationsmötet kommer vi även att redovisa relevanta förändringar i den arbetsrättsliga lagstiftningen från år 2021 samt intressanta rättsfall från AD som publicerats under året.

Informationsmötet är avgiftsfritt och kommer att äga rum i det digitala verktyget Teams.

Visa mer/mindre…

Tillfällen:
2021-12-01