Dölj meny

Translate

Translate the contents of this page by choosing a language below.

Nyhetsbrev 24/2023

BAOs utbildningar 2024

Publicerat den 4 december 2023

Vi erbjuder både fysiska och digitala utbildningar under det kommande året. Utbildningarna omfattar arbetsrätt, kollektivavtal och andra aktuella frågor för dig som arbetsgivare.

I BAOs uppdrag ingår en utbildningsverksamhet inom arbetsgivarorganisationens expertområden. Arbetsrätt och kollektivavtal handlar om omfattande och i viss mån även mycket komplexa regelverk. Det ska ändå vara lätt för dig som arbetsgivare att hålla dig uppdaterad och göra rätt. Våra utbildningar tar därför sin utgångspunkt i en förståelse för regelverken och varför de finns, korta sammanfattningar och praktiska exempel.

Grundutbildningen “Kollektivavtal och arbetsrätt” erbjuds både som fysisk heldagsutbildning eller digital utbildning på Teams. Den digitala utbildningen är uppdelad i två tillfällen och vi rekommenderar att du går båda för den bästa överblicken av de mest centrala områden inom arbetsrätten. De fysiska utbildningarna hos BAO (Stureplan i Stockholm) ger deltagarna möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte så passa på att vidga ditt professionella nätverk på våra utbildningar!

Fler utbildningstillfällen tillkommer löpande under året. Här hittar du mer information om våra utbildningar och webbinarier.

Se utbildningar

Varmt välkommen med din anmälan!


Publicerat den 4 december 2023