Dölj meny

Translate

Translate the contents of this page by choosing a language below.

Nyhetsbrev 14/2023

Välkommen att anmäla dig till BAO:s utbildningar inom kollektivavtal och arbetsrätt under hösten

Publicerat den 18 augusti 2023

Ta chansen och anmäl dig till BAOs utbildningar i "Kollektivavtal och arbetsrätt" under hösten. BAO erbjuder utbildning såväl fysiskt och digitalt. Utbildningarna riktar sig till dig som är chef eller ny i HR-roll i finansbranschen.

Det ska vara lätt för dig som arbetsgivare att hålla dig uppdaterad och göra rätt. Våra utbildningar tar därför sin utgångspunkt i en förståelse för regelverken och varför de finns, korta sammanfattningar och praktiska exempel.

Grundutbildningen "Kollektivavtal och arbetsrätt" erbjuds både som en fysisk heldagsutbildning och en digital utbildning på Teams. Den digitala utbildningen består av två delar som är fristående från varandra. Vi rekommenderar dock att du går båda de digitala utbildningstillfällena för den bästa introduktionen. Innehållet i sakfrågorna, som du kan läsa mer om på vår hemsida, är identiska i den fysiska och digitala utbildningen. Under den fysiska utbildningen ges deltagarna möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte. Du kan även passa på att vidga ditt professionella nätverk på våra fysiska utbildningar!

Välkommen med din anmälan!

Se utbildningar och event


Publicerat den 18 augusti 2023