BAO
×

Logga in

Användarnamn: Lösenord:

- Ansök om tillträde
- Återställ lösenord.

×

Sök

 
 

Du är i
Utbildning

Utbildning

BAO erbjuder årligen ett antal kurser och seminarier som behandlar olika frågeställningar inom arbetsrättens område.

Utbildningarna riktar sig till olika målgrupper beroende på om man önskar få en mer översiktlig genomgång av gällande lagar och avtal eller om man önskar öka sin kunskap på en mer fördjupad nivå. Vi genomför också frukostmöten eller motsvarande för att informera om aktuella frågor.

BAO anordnar även företagsanpassade utbildningar för enskilda banker/företag. Ni är välkomna att kontakta BAOs kansli, så skräddarsyr vi utbildningar enligt Era behov.

Utbildningarna har olika nivåer:

Information
Avsedd att ge snabb, lättillgänglig information.

Översikt
Avsedd att ge en översiktlig bild av ämnena.

Fördjupning
Avsedd att ge fördjupade kunskaper inom ämnena.

Statistikskola

Vet du vad löneutveckling är egentligen? Varför finns det olika klassificeringssystem för befattningar? Vad är longitudinella data? Vill du lära dig mer om statistik och hur det används för att till exempel få bättre koll på löner?

Titta på vår statistikskola!


Se alla kurser här 

07 mar
Kollektivavtalsregler - en introduktion


 

 BAOs lokaler i Stockholm

 

 2017-03-07

 

 2017-02-07

 

 09:00-17:00

 

 1 dag

 

 1200 kr


Anmälningstiden har gått ut.

Kursbeskrivning

Denna kurs ger en mycket översiktlig introduktion till kollektivavtalsreglerna på bankområdet. Kursen som genomförs under en dag, äger rum i BAOs lokaler i Stockholm. Besked om antagning till kursen, skickas ut några dagar efter sista anmälningsdagen.

Denna kurs ger en mycket översiktlig introduktion till kollektivavtalsreglerna på bankområdet. Kursen som genomförs under en dag, äger rum i BAOs lokaler i Stockholm. Besked om antagning till kursen, skickas ut några dagar efter sista anmälningsdagen.

Kursen riktar sig till linjechefer utan närmare erfarenhet av arbetsrättens regler och som genom att deltaga på kursen får en allmän information om lagar och avtalsregler beträffande anställning, anställnings upphörande, arbetstid, diskrimineringslagarna, ledighet, lönesystem, medbestämmande/facklig förtroendeman, semester, statistik och arbetsmiljö.

Kursavgiften är 1 200 kronor per deltagare. I avgiften ingår lunch.


Fakturaadress

Det är viktigt att du anger en korrekt fakturaadress. Kontrollera fakturaadressen med din ekonomiavdelning innan du anmäler dig!


Avbokningsvillkor

Sker avbokning senare än två veckor innan kursstart debiteras halv kursavgift (600 kr). Sker avbokning senare än en vecka innan kursstart debiteras full kursavgift (1200 kr).

Genom att anmäla dig till denna utbildning så accepterar du samtidigt dessa avbokningsvillkor.

Kursmaterial

Här finns vårt kursmaterial samlat:

  • Kollektivavtal & arbetsrätt
    (3 dagar)

    Kursen är i första hand avsedd för personalchefer och personalhandläggare och syftar till att genom föreläsningar, diskussioner och grupparbeten ge en möjlighet till fördjupade kunskaper om innehållet i tillämpliga kollektivavtal och lagar.